середу, 29 квітня 2020 р.

Дивовижні місця світу, де є Wi-Fi 📶

Сьогодні, в двадцять першому столітті, люди користуються інтернетом практично скрізь. І нам не потрібно для цього сидіти вдома або бути на роботі чи в школі. Хот-споти є і в кафе, і в готелях (навіть в Сахарі), магазинах та лікарнях. На сьогоднішній день в мережі налічується близько 5,8 мільйона хот-спотів. І хоча ми все ще не можемо переглядати онлайн або перевіряти нашу електронну пошту в деяких літаках або районах країни, і пустелях, є деякі незвичайні місця, в яких є точки доступу Wi-Fi.

На Місяці
Здивовані? А це правда. Вчені встановили супутник і приймач біля Місяця. Щоправда ніхто його не використовує. Але колись, в майбутньому, люди зможуть жити там і використовувати wi-fi? Хто знає?


На горі Еверест

Найвища гора світу отримала wi-fi у 2010 році. Хот-стопи є вздовж складних маршрутів і аж до самої вершини. Тож, якщо хочете піднятися на вершину гори, ви можете зробити селфі і поділитися ним з друзями!


На Північному полюсі

У 2005 році російська команда здіснила важку подорож в Арктику. Вони встановили хот-спот біля льодового табору у вісімдесяти кілометрах від полюса. Це був перший бездротовий зв'язок в Арктиці.

В Лондонських чорних кебах (таксі)
Зазвичай «онлайн-поїздки» коштують дуже дорого. Але зараз Ви можете робити це безкоштовно у більшості лондонських чорних кебів (таксі). Спочатку необхідно буде переглянути пятнадцятисекундну рекламу, але потім ви отримуєте безкоштовний Wi-Fi для використання на своїх телефонах, планшетах або ноутбуках. Корисно і для таксистів також!
Інженери все ще працюють над тим, щоб впровадити Wi-Fi у найвіддаленіших районах світу. У невеликих африканських селах, можливо, вже скоро з'явиться Wi-Fi, як і у великих готелях!

Немає коментарів:

Дописати коментар