вівторок, 7 квітня 2020 р.

«Диваки» і «Миттєвості буття», Ната Ігнатова😜

Щоб ви не нудьгували, пропонуємо вашій увазі дві книжки із серії «Просто романтики»: «Диваки» і «Миттєвості буття» письменниці Нати Ігнатової.

📙«Диваки». У житті молодих людей відбувається неймовірна кількість різних подій. Герої переживають випробування Любов’ю, Дружбою, Грошима, Славою, Успіхом. Чи витримають вони ці іспити долі, чи зуміють подолати труднощі? Так, зуміють, адже вони – Диваки, від слова «диво». Їх нескладно впізнати, тому що вони завжди зявляються у потрібний момент і ладні піти на все заради дружби та кохання. Вони просто допомагають словом і ділом, дарують тепло. А інколи, щоб допомогти, достатньо просто не пройти повз…
📘 «Миттєвості буття». До героїв цієї книжки можна ставитися по-різному – їх можна любити, наслідувати, ними можна захоплюватися, або ж навпаки їхні вчинки, слова та погляди можна критикувати, але залишатися байдужими до них точно неможливо. Недаремно ж при зустрічі з ними друзі захоплено, а недоброзичливці здивовано вигукують: «От диваки!». У цій книжці дуже влучно описані проблеми сучасної молоді.

Читаємо, аналізуємо, змінюємося на краще😏.

Немає коментарів:

Дописати коментар