вівторок, 7 квітня 2020 р.

«Портал»: вітаємо новий видавничо-освітній проект‍🎓

Маємо гарні новини для усіх книголюбів та просто освічених людей. В Україні розпочав свою діяльність новий видавничо-освітній проект «Портал».
В чому його суть?

«Портал» – це кілька серій оригінальних видань про історію, культурологію, мислення: художньо-документальних, науково-популярних, артбуків. Протягом року в рамках проекту планується публікація близько 50 нових книжок.

Окрім створення книг експерти «Порталу» також займаються розробкою оригінальних сучасних форматів для розвитку спільного читання батьків та дітей, популяризації історії, формування прогресивної екосистеми, яка дозволить викладачам стати співтворцями нового підходу до освіти.

Книжки, які створюватиме «Портал», будуть розраховані на дітей і підлітків наступних вікових категорій: 4–6 років, 7–10 років, 11–15 років, а також видаватимуться книжки для дорослих від 16 років. Повідомляється, що експерти проекту приділятимуть особливу увагу ідеї «зцілення історії», що передбачає позбавлення від радянщини і формування нового покоління українців, «відкритих і відповідальних, із незалежним мисленням і широким світоглядом, які творять майбутнє з розумінням уроків минулого».

Наразі відомо, що постійними історичними консультантами «Порталу» стали релігієзнавець, кандидат історичних наук і громадський діяч Ігор Козловський і український науковець, історик і публіцист, доктор історичних наук Ярослав Грицак.

Перші книжки видавництва мають з’явитися у продажу вже влітку цього року, детальну інформацію про сам проект і його діяльність можна прочитати на  сайті «Порталу».

Чекатимемо з нетерпінням на «перших ластівок» цього прекрасного проекту!


Немає коментарів:

Дописати коментар