вівторок, 28 квітня 2020 р.

10 цитат, що надихають, із відомих книг ©️

Часом буває так, що один єдиний культовий вислів із літературного твору стає причиною того, що людина береться за читання всього цього твору, прагнучи отримати ще більше задоволення й натхнення від тисяч інших висловів. Влучна цитата із хорошого твору це згусток позитивної енергії, поштовх до дій; гарна цитата може повністю перевернути наше ставлення до якоїсь ситуації, дати наснагу; оптимістичні вислови відомих письменників можуть змусити нас посміхнутися і повірити у краще навіть у дуже важкі часи. Зараз, на нашу думку, мотиваційні цитати будуть дуже доречними для всіх нас, тож читаємо, надихаємося і налаштовуємося на позитив.

1. «У світі є добро, і за нього варто боротися» (Дж. Р. Р. Толкін «Дві вежі»)

2. «Через двадцять років ви більше шкодуватимете про те, чого не зробили, ніж про те, що зробили» (Г. Джексон Браун (мол.) «P.S. Я кохаю тебе»)

3. «Наші рішення показують, які ми насправді, значно краще, ніж наші можливості» (Дж. Роулінг «Гаррі Поттер і Таємна кімната»)

4. «Краще вже нехай тебе ненавидять за те, хто ти є, аніж люблять за те, ким ти не є» (Андре Жід «Осіннє листя»)

5. «Немає нічого такого, на що не можна було б сподіватися. Життя це і є сподівання» (Оскар Уайльд «Жінка не варта уваги»)

6.  «Кожне людське життя однаково цінне й варте рятунку» (Дж. Роулінг «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії»)

7. «Мета – не жити вічно, мета – створити щось таке, що житиме вічно» (Чак Паланік «Щоденник»)

8. «Ніхто з нас з роками насправді не змінюється, з часом ми тільки більшою мірою стаємо тими, хто ми є» (Енн Райс «Вампірські хроніки»)

9. «Не панікуй» (Дуглас Адамс «Путівник Галактикою»)

10. «Реальність ніколи не буває такою, як ти собі уявляєш» (Джон Грін «Паперові міста»)

Немає коментарів:

Дописати коментар