неділю, 7 червня 2020 р.

Дивовижні Храми України. Враження української художниці Олени Соколан.

Згадаємо минуле.

У бібліотеки ім. О. Довженка з Українським Реріхівським товариством давні і дружні зв’язки, які особливо зросли після того, як наша бібліотека першою серед публічних бібліотек міста не лише прийняла книги «Захистимо ім’я і спадщину Реріхів» в рамках акції, яку проводило Українське Реріхівське товариство на захист Культури «Любов до людини і світочів її», а й висвітлила значення Культури, Реріхів і національних геніїв Т. Г. Шевченка, І. Франка, Лесі Українки і інших. За два десятиліття співпраці з Українським Реріхівським Товариством приємно згадати наші проекти, де висвітлювалося значення Культури і Краси. 

Сьогодні вітаємо всіх зі святом Святої Трійці і пропонуємо насолодитися красою Храмів на полотнах української художниці Соколан Олени Миколаївни – члена правління Українського Реріхівського Товариства, яка навчається у художника декоративного мистецтва, художника-косміста, мандрівника, дослідника спадщини Реріхів і Шевченка, голови Міжнародної громадської організації «Українське Реріхівське товариство», члена правління Міжнародної ліги захисту культури Козара Володимира Андрійовича. 

Економіст за фахом, художниця за покликанням Олена малює чудові картини, що вражають вібраціями кольорів, польотом думки, філософськими роздумами. Видно, що у кожну роботу вкладено душу, кожна картина створена з любовю до культурної спадщини України. 

Тож, доторкніться до краси, переглядаючи картини Соколан Олени, і світ для Вас стане прекраснішим.

Немає коментарів:

Дописати коментар