четвер, 11 червня 2020 р.

10 прикростей, з якими стикається кожен завзятий книголюб 😡

Бути справжнім книголюбом це прекрасно, адже тобі відкривається так багато світів! Ти дізнаєшся дуже багато нового. Кожна хороша книжка приносить неймовірне задоволення. Однак час від часу книгоголікам доводиться стикатися із певними проблемами. Чи актуальні перелічені нижче складнощі для вас? Нам цікаво.

1. Книжки дорого коштують
Одна з найсуттєвіших проблем людей, які не можуть жити без книжки, це коли ти дуже хочеш скупити абсолютно усі книжки у крамниці, але у тебе на це немає грошей. Та вирішенням цієї проблеми завжди може стати бібліотека. Тут книжки ви можете брати безкоштовно😊.

2. Купуєш ну дуже багато книжок
Ще однією розповсюдженою проблемою книголюбів є те, що вони скуповують (або беруть у бібліотеці) занадто багато книжок. Це ніби як у прислів’ї «очима все з'їв би», тільки не про їжу, а про книги😄. І ти ніби ж розумієш, що часу на те, щоб все прочитати у тебе немає, та все одно береш усі ці книжки. Врешті-решт, книжки «захоплюють» увесь дім книголюба.

3. Безсонні ночі з цікавою книжкою
Мабуть, усі книгомани хотіли б мати здатність не спати взагалі, щоб можна було всю ніч читати книжку, від якої неможливо відірватися.

4. Смерть головного героя улюбленої книжки
Ну це взагалі просто жахливо…

5. Неможливість прочитати книжку вперше двічі
Знаєте, коли якась книжка дійсно припала до душі, виникає таке чудове відчуття, яке просто неможна передати словами. Це справжнє задоволення. І так хочеться пережити це відчуття знову, але це неможливо. Читаючи улюблену книжку вдруге, ти все одно вже все знаєш і настільки цікаво, як вперше, вже не буде😡.

6. Необхідність чекати на вихід наступної книжки із серії
Це одна з найстрашніших проблем книголюбів. Ти дочитуєш книжку, що є частиною серії, і мусиш чекати нескінченно довго, поки вийде наступна частина. Інколи це очікування триває роками😭!

7. Коли передбачаєш подальші події у книзі
Так буває, що під час читання книжки настає момент, коли ти розумієш, що відбуватиметься далі. А все тому, що ти вже перечитав мільйони інших книжок, і вивчив «формулу» написання сюжетів. Тому книжки, в яких відбувається щось абсолютно неочікуване, це величезна цінність.

8. Завжди так мало часу, щоб прочитати все, що хочеш
Так багато книг і так мало часу. Саме з цієї причини книгоманам часто доводиться читати всю ніч, а потім куняти на роботі😪.

9. Фільми за мотивами улюблених книжок часто розчаровують
Всі знають, що книголюбам не подобається, коли за мотивами їхньої улюбленої книжки знімають кінострічки. Книголюби завжди кажуть, що книжка у сто разів краща.

10. Люди постійно запитують, яка твоя улюблена книжка
Книгоману дуже складно обрати одну єдину улюблену книжку. Коли людина прочитала ну дуже багато класних книжок, виділити тільки одну це велика проблема. І от, коли хтось питає: «А яка твоя улюблена книга?», ти розгублюєшся і не можеш відповісти, тому що улюблених багато. А у людини, яка запитувала виникає інше питання: «А може він взагалі нічого не читав, якщо не може відповісти?»😩.

Немає коментарів:

Дописати коментар