понеділок, 15 червня 2020 р.

Насолоджуємося творчістю української поетеси Надії Василенко-Коровянської


Спалахує осінь
Вогнями барвистого листя,..
Зніму з горобини й надіну
Червоне намисто – нехай коло серця достигне…

У бібліотеці ви можете замовити і взяти почитати чудові збірки поезій «Горобине намисто» і «Обривки снів» (рос. «Обрывки снов») сучасної української поетеси і художниці Надії Василенко-Коровянської.

Надія Василенко-Коровянська народилася 27 листопада 1973 року в м. Києві. Закінчила видавничо-поліграфічний факультет НТУУ «КПІ». Своїм покликанням називає мистецтво і поезію. Лауреат Міжнародного багаторівневого конкурсного проекту імені ДЕ РІШЕЛЬЄ (2013 р.) за цикл робіт «Ангели Чорнобиля»: у номінації «Живопис і графіка» та у номінації «Поезія».

Має низку публікацій в поетичних збірках і періодиці.

За сприяння сучасної типографії «Карбон Сервіс» у квітні 2016 р. до 30-х роковин аварії на ЧАЕС вийшов друком художньо-літературний альбом «Ангели Чорнобиля», а також у 2016-2019 рр. надруковані поетичні збірки автора «Старі казки», «Гріх», «Лист», «Осколки», «Горобине намисто»; цикл атмосферної прози з карпатських мандрів: «Карпати кличуть!», «Ворохта: гори димлять», фотоальбом «Дай, Боже, щастя вам!» (у співавторстві з фотохудожником М. Марецьким) та атмосферна проза «Ізраїль: шлях до себе».

Заходьте до бібліотеки по книжки пані Василенко-Коровянської, а також пропонуємо вам відвідати її авторську сторінку у Facebook.

Немає коментарів:

Дописати коментар