пʼятницю, 27 березня 2020 р.

«Найщасливіша дівчина на світі», Джессіка Нолл👸

Пропонуємо вашій увазі книжку, яка змушує замислитися над своїми вчинками і закликає звернути увагу на своїх близьких та рідних людей, бестселер за версією «The New York Times» – роман «Найщасливіша дівчина на світі» американської письменниці Джессіки Нолл.

Відома голлівудська акторка Різ Візерспун описала цю книжку як «одну з тих книжок, від яких просто неможливо відірватися».

🔸Головна героїня роману, Ані Фанеллі, підліток у престижній школі Бредлі; вона зазнала жахливого привселюдного приниження, що зламало її як особистість. Зараз, коли Ані має престижну роботу, дорогий одяг і вродливого нареченого-аристократа, – вона за півкроку до ідеального життя, якого так відчайдушно прагнула. Але в Ані є таємниця. Дещо глибоко заховане в минулому дівчини досі переслідує її, щось особисте й болюче, воно загрожує виринути на поверхню і все зруйнувати…

Унікальний стиль оповіді та несподівані сюжетні повороти роблять фінал цієї історії ще більш несподіваним. «Найщасливіша дівчина на світі» досліджує нестерпний тиск, який відчувають стільки жінок, що переживають «усе це», і презентує героїню, чий гострий, мов лезо, характер і вбивчі амбіції виявили скандальну правду. Та чи не зламає рішення в усьому зізнатися так старанно вибудуване життя? А може, дівчина врешті-решт стане вільною?

Якщо ми вас заінтригували, беріться до читання цієї захопливої книжки. Наразі (поки бібліотеки працюють дистанційно) ви можете знайти цифрову версію роману в інтернеті, а після завершення карантину приходьте до бібліотеки по друковану версію цього класного твору📔.

Немає коментарів:

Дописати коментар