середу, 18 березня 2020 р.

«Велика маленька брехня» Ліян Моріарті 📙

Ми вже повідомляли вам, шановні користувачі, що під час карантину бібліотеки району працюватимуть у дистанційному режимі і отримати книжку можна тільки за нагальної потреби за умови попереднього замовлення за телефоном (044 457-78-66) або за допомогою форми для зворотнього зв'язку у нашому блозі (https://dovlib.blogspot.com – у правому верхньому кутку). ОДНАК бібліотеки все одно зажди поруч з вами і ми продовжуватимемо здійснювати інформаційне обслуговування через блог та соціальні мережі💻. В цей період ми регулярно знайомитимемо вас із цікавими книжками з фонду бібліотеки. Сьогодні пропонуємо вашій увазі роман «Велика маленька брехня» Ліян Моріарті.
Бестселер за версією «The New York Times»; книжка, за мотивами якої знято популярний однойменний серіал «HBO» із Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шайлін Вудлі та Лорою Дерн у головних ролях. Роман про небезпечні дрібниці, в яких ми обманюємося задля виживання.

Який же сюжет?

Убивство… трагічний випадок… чи просто негідні вчинки батьків? Відомо лише одне: хтось втратив життя.

Маделін – сила, яку поважають. Вона кумедна, вїдлива та пристрасна; все памятає і нічого не пробачає. Селеста – вродливиця, здатна змусити світ зупинитися і зачудовано милуватися нею. Та за ілюзію ідеальності вона платить свою ціну. Новенька у місті, самотня матуся Джейн така молода, що інші мами зі школи сприйняли її за няньку. За її плечима – загадкове минуле і сум, нехарактерний для її віку. Життєві шляхи цих трьох жінок різні, але всі вони зійдуться в одному страшному місці.

«Велика маленька брехня» – блискучий роман про колишніх чоловіків, других дружин, матерів і дочок, шкільний скандал та маленьку брехню, яка може стати смертельною.

Якщо ви шукаєте книжку, яка вас цілком полонить, вважайте, що ви її вже знайшли😊. Як тільки карантин закінчиться, мерщій до бібліотеки по роман «Велика маленька брехня». А якщо чекати немає сил, пишіть/дзвоніть нам – ми підготуємо для вас книжку вже зараз😉.

Немає коментарів:

Дописати коментар