суботу, 14 березня 2020 р.

Конкурс малюнків «Живи планета»🌏


Не залишимося осторонь ситуації, що склалася, і дамо кілька порад на найближчі три тижні:
-        не панікуйте;
-        уникайте місць із великим скупченням людей;
-        гуляйте більше на вулиці, в парку;
-        дихайте свіжим повітрям у лісі;
-        дихайте вільно;
-        спостерігайте за змінами в природі.

Якщо карантин змусив когось із дорослих відкласти робочий процес і залишитися вдома з дітьми, не гайте часу, а скористайтеся неочікуваною можливістю більше побути разом із своєю дитинкою. Відкладіть гаджети, спілкуйтеся, розповідайте цікаві історії, читайте і малюйте.

А ми хочемо нагадати, що у квітні місяці відзначатиметься Всесвітній День Землі. Напередодні цього Дня пропонуємо свої спостереження за природою висвітлити на папері. Намалювати те, що відчуваєте душею; те, що, на вашу думку, є найважливішим для нашої планети Земля🎨.

До участі у конкурсі запрошуються люди всіх вікових категорій. Щоб взяти участь у конкурсі, малюнок «Живи планета» повинен бути зображений на аркуші паперу формату А3, А4 та відсканований, сфотографований у хорошій якості, або ж приносьте роботи особисто (вул. Західна 11). Для реалізації ідеї учасник може використовувати будь-які матеріали та техніки. Роботи приймаються до 6 квітня включно на електронну поштову скриньку за адресою: dovzenkolib@ukr.net.  Надсилаючи листа, будь ласка, в темі пишіть «Живи планета», а в тілі листа вказуйте своє ПІБ і контактний номер телефону або e–mail.
        
22 квітня відбудеться підведення підсумків екологічного конкурсу.
Ми сподіваємося, що вірус швидко відступить, карантин закінчиться і ми знову зможемо запросити якомога більше людей до бібліотеки, адже плануємо організувати виставку Ваших креативних конкурсних робіт.
Всім успіхів!😏

Немає коментарів:

Дописати коментар