понеділок, 30 березня 2020 р.

Сучасна дитяча проза або що почитати дітям під час карантину 👶

У бібліотеці є багато книжок не тільки для дорослих, але і для юних користувачів. Зі зрозумілих причин наразі взяти щось почитати у бібліотеці неможна, однак, зважаючи на ситуацію, ви можете знайти цікаві книжки в інтернеті. У нашому фонді є видання з класної серії «Сучасна дитяча проза». Кілька книжок саме з цієї серії сьогодні пропонуємо вашій увазі 📖.


«Місячний дракон», В. Куклін
У книжці йдеться про те, що на краю Заповітної галявини мешкає симпатичний Дракон, схожий на величезного барвистого метелика. Споживає він винятково місячне сяйво, а ще в нього закохані всі жінки. Однак сам Дракон закохався у примхливу Принцесу, яка постійно змушувала його виконувати її безглузді забаганки. На кого перетворюються злі принцеси, які не цінують справжні почуття? Відповідь на це запитання знайдете у цій книжці.

«Волелюбний Вітер», А. Григорук
Усі, хто люблять подорожувати, знають, що мандрувати в далекі казкові краї краще з Вітром, та не звичайним, а Волелюбним. Адже він літав за море, за гори, де зустрічав дивовижних звірів і цікавих людей, бував у будиночку Діда Мороза, подорожував разом із Цвіріньчиком і навіть бачив котів-вегетаріанців, які на своєму городі вирощують овочі. Вирушайте разом із ним у подорож, і ви побачите усе на власні очі!

«Страшна зброя», С. Махотін
Вас колись цікавило, чи закладає в мухи вуха, коли літак іде на посадку? А яка найстрашніша зброя є в арсеналі кожної дівчинки? У цій книжці ви прочитаєте кумедні історії про різні пригоди сучасних дітей. Дивно, але страшенно цікаво!

Не гайте часу, шукайте книжки онлайн та насолоджуйтеся захопливими історіями разом зі своїми малюками😉

Немає коментарів:

Дописати коментар