четвер, 26 березня 2020 р.

«Українська легко» – читаємо та вчимося📙

 Сумуєте під час карантину? Пропонуємо вам провести цей вимушений «відпочинок» з користю. Якщо вже так вийшло, що ми маємо залишатися вдома, щоб убезпечити себе та інших, давайте зробимо самі собі ласку та навчимося красиво та грамотно розмовляти рідною мовою – без суржику, русизмів і кальок. Чудовим помічником у цій справі буде книжка «Українська легко» Наталії Клименко та Павла Мельника-Крисаченка.
Це видання створене у співпраці з відомим інтернет-ресурсом «Мова – ДНК нації». За допомогою інфографіки тут показані правила та складні випадки вживання слів в українській мові. У книжці наведені наочні ілюстрації та стислі правила, приклади вживання й корисні статті. Автори книжки бажають наблизити той момент, коли у нашій країні буде модно володіти кількома мовами, проте розмовляти саме українською.

Якщо ви бажаєте вдосконалити своє знання рідної мови, прагнете запобігти некоректному вживанню слів, бажаєте вивчити нові фразеологізми і зробити свою мову більш урізноманітненою, ця книжка саме те, що вам потрібно!


Немає коментарів:

Дописати коментар