середу, 25 березня 2020 р.

С. Кінг просить не порівнювати коронавірус із його «Протистоянням»😷

Ще в далекому 1978 році культовий американський письменник Стівен Кінг випустив книжку «Протистояння». У цьому постапокаліптичному романі йдеться про те, як вірус знищує майже все людство. На щастя, це дуже далеко від наслідків розповсюдження коронавірусу, з яким ми зараз маємо справу у реальному житті. Його дійсно можна пережити!

С. Кінг нещодавно написав у своєму twitter, що пандемія коронавірусної хвороби НЕ схожа на «Протистояння». Письменник каже: «Ні, коронавірус НЕ схожий на «ПРОТИСТОЯННЯ». Він і близько не такий серйозний. Коронавірус можна пережити із значно більшою вірогідністю. Зберігайте спокій та вживайте усіх обґрунтованих запобіжних заходів.» Цей твіт вказує на те, що Кінг вже, мабуть, ситий по горло порівняннями свого твору із коронавірусом.

У «Протистоянні» вигаданий вірус, що є летальним штамом грипу і створений як біологічна зброя, виривається на свободу. Попри те, що коронавірус наразі став причиною смерті понад 16 тисяч людей в різних куточках світу, його все ж не можна порівнювати з вигаданим Кінгом смертельним вірусом, який за сюжетом розповсюджувався по світу просто небувало швидко.

А ми нагадуємо, що дуже важливо зараз не панікувати, а якщо ви маєте якісь симптоми захворювання, не поспішайте робити найгірші висновки – натомість якомога швидше зверніться до лікаря. Не забувайте про важливість соціальної дистанції, намагайтеся не торкатися обличчя і мийте руки👐.

Будьте здорові та не сумуйте😉.

Немає коментарів:

Дописати коментар