четвер, 12 березня 2020 р.

Співачка Леді Гага видасть книжку для дітей 🎤📖

Відома американська співачка Леді Гага славиться своїм унікальним відчуттям стилю та неймовірним вокалом. Вона є володаркою восьми прмій Греммі і навіть була номанована на премію Оскар за свою чудову акторську роботу. За роки своєї творчої діяльності співачка зробила й досягла дуже багато. Тепер прийшов час зайнятися і літературою: Леді Гага підписала договір із видавництвом «Macmillan» про публікацію нової дитячої книжки.

До цієї книжки увійдуть історії від молодих людей, які є підопічними благодійного фонду «Born This Way», заснованого Леді Гагою та її матір’ю, а також у книзі будуть слова підтримки від самої співачки. До слова, вищезгаданий фонд має програму «Channel Kindness», яка допомагає молоді реалізувати й розвивати добрі та сміливі справи. Як каже сама Гага, книжка допоможе надихнути юне покоління на те, щоб творити добро, і вселить надію у кожного🌿.

Дітям потрібна книжка, яка допоможе їм краще зрозуміти, як можна бути добрим і як проявляти свою доброту. Ми часто чуємо історії про булінг, а от історії про добпі справи ми, на жаль, чуємо рідко. За допомогою свого голосу та авторитету Леді Гага, яка є кумиром мільйонів людей, має намір спонукати дітей і молодь до добра.
Ми сподіваємося, що у співачки все вийде і її нова книжка дійсно надихатиме юне покоління читачів ставати добрішими. Вихід книжки запланований на 22 вересня 2020 року. Маємо надію, що її буде перекладено українською мовою і наші діти також зможуть стати добрішими завдяки Леді Газі😊.

Немає коментарів:

Дописати коментар