пʼятницю, 30 квітня 2021 р.

«Місто мрії»: конкурс малюнків до Дня захисту дітей👧👦🎨🖌️

Шановні користувачі та підписники, 1 червня в багатьох країнах світу щорічно відзначається Міжнародний день захисту дітей
👨‍👦. Основна мета свята – закликати людей захищати права дитини; докладати максимум зусиль для того, щоб усі діти на нашій планеті мали щасливе дитинство; були забезпечені усім необхідним; мали змогу навчатися і займатися тим, що їм подобається.
 
Кожна дитина – це особистість, так само як і кожна доросла людина. У кожної дитини є свої бажання та мрії. Напередодні Дня захисту дітей пропонуємо вашій малечі взяти участь у конкурсі малюнків на тему «Місто мрії». Запропонуйте своїм діткам пофантазувати і викласти на папері у вигляді малюнку свої побажання щодо того, яким би він чи вона хотів/хотіла бачити своє місто. Що там мало б бути? В які кольори мало б бути забарвлене місто мрії? Хто мав би там мешкати? Можливо, ваша дитина хотіла б жити у затишному й тихому місті з великою кількістю дерев і невеликих будиночків. А може – у місті із будівлями у футуристичному стилі. Фантазія дитини безмежнаJ Нам дійсно дуже цікаво дізнатися, в якому місті мріють жити сучасні дітлахи. З нетерпінням чекатимемо на малюнки вашої малечі. Конкурс триватиме з 30 квітня по 24 травня 2021 року. Після завершення конкурсу роботи будуть опубліковані у блозі бібліотеки та на наших сторінках у соціальних мережах. Надсилайте малюнки на нашу електронну адресу: dovzenkolib@ukr.net📧.

Немає коментарів:

Дописати коментар