вівторок, 20 квітня 2021 р.

Природу потрібно берегти, як ми бережемо саме життя🌎🙋🐘🌳 (віртуальна вікторина)

2019 року було прийнято резолюцію, згідно з якою Генеральна Асамблея ООН проголосила 22 квітня Міжнародним днем ​​Матері-Землі. Мета цього свята – нагадати людям, що Земля та її екосистеми є спільною домівкою для людства; наголосити на необхідності захищати Матінку-Землю задля підвищення рівня життя людей, протидії змінам клімату і припинення колапсу біорізноманіття.
 
👉Тема Дня Матері-Землі 2021 р. – «Відновимо нашу Землю».
 
Мати-Земля явно закликає до дії. Природа страждає. Австралійські пожежі, рекордна спека у багатьох куточках Землі, нашестя сарани в Кенії,  COVID-19 – всесвітня пандемія, пов'язана зі здоров'ям нашої екосистеми, яка вже понад рік забирає життя людей по всій планеті.
 
🧏‍♀️Ми повинні подвоїти зусилля, спрямовані на порятунок природи і людей, проголосивши нову еру відновлення і єдності. У нас вже є всі необхідні технології і плани для боротьби з глобальними загрозами – потрібна лише воля, щоб їх реалізувати. Рух Дня Землі ставить перед собою глобальну мету досягти всесвітньої підтримки зусиль з відновлення клімату, поширення екологічної освіти, побудови стійкої «зеленої» економіки, щоб світ вийшов з пандемії сильнішим, розумнішим, і в більшій безпеці.
 
До Дня Матері-Землі наша бібліотека підготувала для вас Еко-вікторину. Перевірте, наскільки добре ви знаєте нашу планету, і наскільки добре ви розумієте, як їй допомогти.


Немає коментарів:

Дописати коментар