четвер, 15 квітня 2021 р.

Книга дня: «Черепахова кицька» Вікторія Шаблівська

У романі «Черепахова кицька», книзі другій тетралогії Вікторії Шаблівської (про книгу першу, «Відчуття часу», ми писали раніше), головна героїня Юлія після тривалої дослідницької роботи в Чорнобильській зоні отримує важке захворювання, і її життя змінюється. Випробування долі іноді здаються жорстокими й несправедливими. Сьогоденне, майбутнє, забуті події та образи мерехтять перед очима; дивовижні сни, спогади – власні, чужі й невідомі досі – тихим поступом черепахової кицьки проводять героїню крізь розмаїття клубків закономірностей, що формують події, розплітаючи стрічки давніх історій та витинаючи нові з часових ниток, людських і котячих снів, дивних співпадінь, візерунків уяви.
 
Трагічні повороти, любов, ненависть, сподівання то додають сил, то женуть геть сяючого метелика надії. Та ніколи жодні зусилля не бувають марними!
 
Книга для тих, хто не боїться шукати відповіді на непрості питання моральності, філософськи усвідомлює дійсність, стоїчно переносить випробування і намагається творити власне життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар