понеділок, 19 квітня 2021 р.

«Творче мислення – єдиний спосіб прожити саме своє життя, а не чиєсь іще» (Е. Бахрах)


День поезії і творчого мислення – це свято, яке щорічно відзначається 19 квітня. Творче мислення є джерелом багатьох цікавих речей, включаючи поезію.
 
Більшість із нас чують перші вірші в молодшому віці, а далі ми продовжуємо знайомитися з поезією у школі, читаючи різні книжки у вільний час. Це допомагає нам розвивати своє власне творче мислення. У кожній культурі поезія відіграє важливу роль у детальній передачі цінної інформації. Не кожен має такий творчий склад мислення, щоб подати поезію в найкрасивішій формі, і тому дуже важливо відзначати і шанувати її різновиди. День поезії і творчого мислення відзначається таким чином, щоб люди усвідомили значення поезії в їхньому житті.
 
Люди з творчим мисленням здатні до оригінальних рішень; до бачення явищ і проблем під особливим кутом; такі особистості сприймають світ за допомогою творчої уяви, що допомагає їм висувати оригінальні ідеї. Творче мислення неможливе без високого інтелекту, широкого світогляду, особистого досвіду та відкритості новим знанням.
 
Творчі люди – це люди мистецтва, нерідко поетичного. День поезії і творчого мислення об’єднує творчих особистостей і нагадує суспільству про важливість існування духовного, поетичного, незвичайного та уявного в нашому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар