понеділок, 19 квітня 2021 р.

Книга дня: «Ієрихонська троянда» Вікторія Шаблівська🌹📕


У романі «Ієрихонська троянда», четвертій книзі тетралогії Вікторії Шаблівської, головна героїня Юлія, переборюючи надзвичайні обставини та майже детективні повороти подій, непередбачувані, але напрочуд закономірні, осмислює своє життя крізь призму історичних екскурсів та глибокого символізму.
 
Чи розквітне ієрихонська троянда – рідкісна крихка пустельна квітка – на прадавній українській землі? …Троянда розквітне, напоєна дніпровською водою, пройде належне коло й повторить його знову й знов. І через біль, розпач, сутінки виринуть світлі мрії, з надією відродиться троянда душі. Людина, мисляча мусить бути людиною моральнісною –  це обов’язок людини сучасної.
 
Книга зацікавить кожного, хто прагне осягнути й співставити минуле із сьогоденням, звірити думки й повірити в силу людського духу, розуму, добра – героїв роману та нас із вами. Час не стоїть на місці, майбутнє вже через мить стає теперішнім, ще через мить – минулим! Майбутнє безмежне, як безмежний сам Час. Нескінченні поривання людського розуму та прагнення до пізнання, безмежна сила духу і душа. Попереду – завтрашній день, і щастя – творити його самому.

Немає коментарів:

Дописати коментар