понеділок, 4 березня 2024 р.

Інтерактивна «літературна подорож» книжками Меґан Макдоналд у бібліотеці

29 лютого в бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка відбулася інтерактивна весела подорож книжками американської дитячої письменниці, а в минулому бібліотекарки, Меґан Макдоналд.
 
📚ℹ️Меґан Макдоналд народилася 28 лютого 1959 року в Піттсбурзі. Вона є авторкою популярної книжкової серії про веселу дівчинку Джуді Муді, якою зачитуються діти в усьому світі. Головна героїня зазвичай потрапляє в різні комічні ситуації, з яких виходить завдяки своєму жартівливому та енергійному характеру.
 
📚Мета заходу:
💁мотивувати дітей читати книги та розвивати їхню уяву, мислення через цікаве та захопливе вивчення персонажа Джуді Муді;
💁збудувати позитивне спілкування серед дітей, підняти настрій за допомогою цікавих ігор і завдань, пов'язаних з книжками про Джуді Муді.
Під час заходу діти не лише мали можливість прослухати цікаві історії про пригоди Джуді Муді, обговорити цікаві моменти з книжки, а й взяти участь у конкурсі, показі мод, зірковій фотосесії, книжковій вікторині, відчути себе справжнім лікарем👩️.
 
А завершилася подія майстеркою з виготовлення солодкої скриньки бажань😄
 
💁📚Такі заходи сприяють популяризації читання серед дітей та підтриманню інтересу до книжок. А також сподіваємося, що кожна дитина відкрила для себе щось нове і захопливе.

Немає коментарів:

Дописати коментар