пʼятницю, 8 березня 2024 р.

До бібліотеки на екскурсію завітали юні гості

У бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва пройшов цікавий пізнавально-розважальний захід для дітей, а саме екскурсія бібліотекою та майстерка
👦👧.
 
️Ми в бібліотеках Солом’янки переконані, що такі заходи є важливими і саме тому регулярно їх проводимо. По-перше, ми ставимо собі за мету таким чином викликати у дітей зацікавленість у читанні і прищепити любов до книг, заохотити дізнаватися більше і шукати інформацію про різні речі, а, відповідно, всебічно розвиватися в інтелектуальному і культурному сенсі, вчитися робити щось своїми руками, і звісно ж ми прагнемо в межах таких заходів створити максимально сприятливі умови і приємну атмосферу для культурного відпочинку наших юних гостей, що є надважливим у цей непростий час.
 
Отже, наша зустріч з дітьми розпочалася з екскурсії бібліотекою, під час якої малюки дізналися детально, в чому полягає робота бібліотекарів, познайомилися з каталогом, ознайомилися з кімнатою-музеєм О.П. Довженка, а також змогли погортати книжечки, які їх зацікавили, у читальній залі 📕📗.
 
Під час екскурсії встигли також разом почитати заздалегідь обрану бібліотекарями книгу «Будь собою». Саме цю книгу обрали не випадково, а тому, що вона допомагає юним читачам усвідомити, що кожна людина унікальна і потрібно поважати один одного, якими б різними ми не були. Діти з задоволенням прослухали матеріал книги і потім активно обговорювали зміст і відповідали на запитання.  А ще під час екскурсії діти відгадували термінові повідомлення від казкових героїв 🙂.
 
Далі на дітей очікувала прекрасна майстерка від доброї подруги бібліотеки, волонтерки і майстрині Олександри – під її керівництвом виготовляли «Дерево досягнень». Дітлахів захопив процес і вони натхненно і старанно виконували свою роботу 📏🎀.
 
Наприкінці зустрічі дітки отримали свої перші читацькі квиточки і приємні солодкі подаруночки 🍬.

Немає коментарів:

Дописати коментар