понеділок, 18 березня 2024 р.

Благодійний масничний збір

📚
Бібліотека естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва долучилася до ярмарку, що організував дитячий садок "Веселинка"  з нагоди Масниці з метою збору коштів на допомогу Збройним силам України.
 
🫶Цей захід вже став традиційною щорічною акцією, під час якої співробітники садочка, його вихованці та їхні батьки, а також бібліотекарі та мешканці Солом’янського району столиці об’єднуються заради важливої мети – шляхом донатів зробити свій внесок у допомогу нашій героїчній армії й таким чином взяти участь у нашій спільній боротьбі з ворогом.
 
️Ми вважаємо, що дуже правильно долучати до таких благодійних заходів дітей, адже таким чином ми виховуємо в них доброту, патріотизм, небайдужість і прагнення й бажання щось робити задля перемоги.
🌞🥟Цей чудовий масничний ярмарок подарував усім своїм учасникам позитивні емоції від виступу вихованців садочка, смачні млинці, гарні рукотвори та інші приємності. Основна мета заходу була досягнута – спільними зусиллями ми зібрали кошти, які будуть найближчим часом передані на потреби ЗСУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар