пʼятницю, 22 березня 2024 р.

У бібліотеці пройшов розважально-виховний захід для дітей

Незламність це наша національна особливість, яка притаманна не тільки дорослим українцям, але і нашим малюкам
🇺🇦💪🦸‍♀️ 🦸‍♂️. Напередодні, 21-го березня, держава-агресор цинічно обстріляла столицю України та низку інших міст і сіл, однак майже одразу після атаки, коли це дозволила безпекова ситуація, у бібліотеці  естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва відбувся розважально-виховний захід для вихованців дитячого садочка № 687 👧🧑‍.
 
Такі заходи обов’язково потрібно проводити для наших дітлахів з багатьох причин. Наша спільна мета полягає у тому, щоб виховувати майбутні покоління українців всебічно розвиненими в інтелектуальному й культурному сенсі, допомагати їм ставати освіченими і грамотними, читати українську та зарубіжну літературу, цікавитися різними речами. А візити до бібліотеки та участь у заходах, які тут проходять, неймовірно сприяють досягненню цієї важливої мети. А ще ми прагнемо створити простір, у якому і дорослі, і діти можуть морально відпочити та відволіктися від стресів, які ми всі зараз переживаємо.
 
Вихованці цього садочка були у нас уперше, тож зустріч розпочалася з короткої екскурсії бібліотекою, під час якої бібліотекарі розповіли юним гостям про особливості роботи закладу, ознайомили з абонементом і читальною залою, запропонували ближче познайомитися з книжками, погортавши їхні сторінки, а також ознайомили з кімнатою-музеєм О.П. Довженка.   
 
А далі на дітей чекав захопливий концерт, який для них провів добрий друг бібліотеки композитор, музикант і виконавець пісень Ігор Якубовський. Пан Ігор співав для дітей українські пісні, заохочував їх співати разом з ним, а також спілкувався з малюками на різні теми, розповідав різні цікавинки 🎶🎤. Після цього Ігор влаштував для дітей чудову емоційну і фізичну розрядку у вигляді запального рок-н-ролу під свій музичний супровід. Дітки таку ініціативу одразу ж підхопили і з задоволенням долучилися до танку 🕺.  
 
Після концерту ми запросили дітей до бібліотечної імпровізованої творчої майстерні, де ще одна наша добра подруга майстриня та волонтерка Олександра провела для них майстер-клас з виготовлення декоративних парасольок ️. Ця активність діткам теж дуже сподобалася і вони завзято виконували усі вказівки Олександри, в результаті чого всі отримали прекрасні рукотвори власного виробництва 😊.
 
Дітлахи, здається, залишилися усім задоволені та обіцяли найближчим часом завітати до бібліотеки з батьками, тож чекаємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар