пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

Творча майстерня у бібліотеці 👐

У бібліотеці  естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва регулярно відбуваються зустрічі творчої майстерні «Макраме»
️🧶. Проводить заняття пані Олександра – творча натхненниця і майстриня, волонтерка, мама двох діток і дружина військовослужбовця, який боронить нашу Батьківщину.
 
Починалися заняття творчої майстерні з уроків макраме, а потім усе поступово розвивалося і тепер щотижня у бібліотеці пані Олександра проводить різні заняття та майстер-класи, під час яких вчить відвідувачів робити різні вироби (в тому числі декоративні) з ниток, паперу тощо💮🎀. Час від часу вироби, виготовлені у творчій майстерні передаємо військовим.
 
️Бібліотека у співпраці з пані Олександрою регулярно проводить заняття для усіх охочих, тому що ми вважаємо такі заходи корисними і важливими, особливо у цей важкий для всіх нас час, адже виготовлення різних речей власними руками не тільки приносить естетичне задоволення і приємні емоції від того, що комусь даруєш гарну річ 🎁, це також гарний спосіб відволіктися і тимчасово забути про тривоги та хвилювання 🙂. А ще психологи зазначають, що якщо людині дійсно подобається робити щось руками, така активність сприяє розвитку уважності, зосередженості мислення та уяви, покращує пам’ять і координацію.
 
Запрошуємо усіх охочих відвідувати зустрічі творчої майстерні у бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва щоп’ятниці о 17-й годині 😊.

Немає коментарів:

Дописати коментар