вівторок, 26 травня 2020 р.

У серпні вийде відверта біографічна книга про Принца Гаррі та Меган Маркл 👑

Незабаром ми зможемо дізнатися ще більше цікавої інформації про герцога та герцогиню Сассекських, адже у серпні вийде біографічна книжка про Гаррі та Меган, спеціально для якої зіркове подружжя дало відверте інтерв’ю. Книга називатиметься «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family» («У пошуках свободи: Гаррі та Меган і створення сучасної королівської родини»).

Відомо, що автори книги, журналісти Омід Скобі і Керолін Дюран, провели велике інтерв’ю з Меган та Гаррі напередодні їхнього переїзду зі Сполученого Королівства до Канади. Книжка вийде 11-го серпня. Які секрети спільного життя подружжя розкриє це видання? Які неправдиві чуткі розвіє? Які факти підтвердить?

Ось, що написано в короткому описі книжки на Amazon:
«Коли з’явилися новини про початок стосунків англійського принца та американської актриси, ця історія захопила увагу всього світу […]. І попри те, що про герцога і герцогиню Сассекських з того часу писала чи не вся преса – від їхніх заручин, весілля, народження сина Арчі до їхнього безпрецедентного рішення відмовитися від королівського життя – мало хто знає істинну історію Гаррі та Меган. Вперше за весь час «У пошуках свободи» вийде за межі висвітленої у пресі інформації і розкриє невідомі подробиці спільного життя Гаррі та Меган, розвіє багато чуток і хибних думок, які не дозволяють парі спокійно жити. […] Завдяки унікальному доступу авторів до пари та за участі найближчих людей королівського подружжя, «У пошуках свободи» стане чесним, детальним і обеззброюючим портретом впевненої у собі, впливової та прогресивної пари, яка не боїться порушувати традиції і створювати новий шлях подалі від суспільної уваги, присвятити себе формуванню гуманітарної спадщини, яка матиме величезне значення для світу».

Чекаємо з нетерпінням на вихід книжки і сподіваємося, що в найближчому майбутньому її буде перекладено українською мовою.

Немає коментарів:

Дописати коментар