понеділок, 4 травня 2020 р.

«Привид із Валової», Андрій Кокотюха

Андрій Кокотюха (нар. 1970 р. у м. Ніжин на Чернігівщині) – сучасний український письменник, сценарист, журналіст. Він є автором 50-ти художніх, документальних і науково-популярних книжок. За його романами знімають художні фільми. Кілька років поспіль входить до топ-10 авторів, чиї твори є лідерами продажу в Україні, за що відзначений як «Золотий письменник» (2012). Неодноразовий лауреат і володар Гран-прі (2006) міжнародного конкурсу «Коронація слова».

«Привид із Валової» – друга книжка серії «Ретророман». Львів. 1909 рік. У кишені трупа, знайденого у будинку на вулиці Валовій, виявили візитівку Клима Кошового. Смерть сталася за досить дивних обставин, хоча офіційно це нещасний випадок. Але той дім має у Львові недобру славу. Кажуть, у ньому вже сто років блукає привид Чорної пані. Всякого, хто зустрінеться з нею, чекає загибель…

«За один лише цей роман департамент зв’язків з громадськістю львівської мерії мав би виплатити гонорар письменнику з Чернігівської області. Інший варіант – зробити його (роман) центральним обєктом наступної піар-кампанії. Навіть бувалим туристам захочеться пройтись вуличками, описаними в книзі.»
Журнал «Exclusive Style»

Немає коментарів:

Дописати коментар