четвер, 21 травня 2020 р.

«ЛСД. Ліцей слухняних дружин», Ірен Роздобудько

Ірен Роздобудько – талановита сучасна українська письменниця. Авторка понад тридцяти романів і декількох кіносценаріїв, лауреат і переможниця літературних конкурсів «Коронація слова», «Книга року» Бі-бі-сі, премії ім. Нестора Літописця, володарка престижної відзнаки «Золотий письменник України», Роздобудько творить історію сучасної української літератури.

Про книжку «ЛСД. Ліцей слухняних дружин»
Хто з чоловіків не мріяв про ідеальну дружину? Дружину, яка буде слухняною, покірною та щиро кохатиме свого обранця. Знайти таку дуже легко. Треба лише звернутися до ліцею слухняних дружин…

Пат – вихованка ліцею, яку переконують: усе, що відбувається за межами закладу, не варте уваги, а справжнє життя полягає у покірному служінні своєму майбутньому чоловікові. Та випадкове знайомство із саксофоністом, який завітав до їхнього закладу під час розслідування вбивства однієї з вихованок, відкриває їй очі: те, чому їх навчали, насправді омана, існує інше життя – вільне та прекрасне.
Намагаючись відборонити свою свободу, вона втікає з закладу й опиняється на вулиці, до якої зовсім не пристосована. Чи зможе вона вижити у світі, про який нічого не знає?

Немає коментарів:

Дописати коментар