середу, 30 жовтня 2019 р.

Театралізоване читання, пісні та жарти: до бібліотеки знову завітав письменник В’ячеслав Купрієнко 😊

Бібліотеки Солом’янки добре знають, що таке «літературний розгардіяш», адже автор дитячої книжки «Мишасько і розгардіяш» В’ячеслав Купрієнко вже став добрим другом та почесним гостем наших закладів. Вперше із письменником ми зустрілися минулої весни і з того часу заходи за участі В’ячеслава і його «Мишаська» стали вже традиційними для бібліотеки.
Цього разу письменник знайомив із головним героєм своєї книжки, допитливим та кмітливим мишеням, вихованців дитячого садка «Веселинка» та вихованців дитячого садка №687. Зустріч як завжди пройшла у теплій і веселій атмосфері – було і читання за особами, і спів пісень під гітару, й інші розваги, вигадані В’ячеславом Купрієнком.

Цього разу не тільки діти отримали велику частку позитиву від інтерактиву з письменником, до просвітницьких розваг В’ячеслав залучив і вихователів, які з радістю погодилися розіграти з ним сценку з книжки.
Ми дуже раді, що у бібліотеки є такий друг, як В’ячеслав Купрієнко, який час від часу тішить наших юних та дорослих користувачів своїми цікавими презентаціями. До нових зустрічей!










Немає коментарів:

Дописати коментар