пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

Кіногодина у бібліотеці

 На прохання наших користувачів у бібліотеці відбувся незапланований показ чудової української кінострічки «Іван Сила» (2013 р.).

«Іван Сила» — український дитячий художній фільм режисера Віктора Андрієнка. Знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» (2009 р.). Це історія про надзвичайно сильного, доброго і людяного героя, про його друзів і ворогів. Прототипом головного героя стрічки став український цирковий силач Іван Фірцак, якого 1928 року було визнано найсильнішою людиною планети. На піку своєї кар'єри у США він припинив виступати, розірвавши контракт і сплативши величезний штраф. Після цього він повернувся на батьківщину. Фільм відтворює окремі періоди життя молодого Івана, який гідно пройшов крізь непрості випробування, змужнів і став непереможним велетнем сили та духу.
Дуже приємно, що наші користувачі цікавляться сучасною українською культурою та мистецтвом, у тому числі кінематографом. Ми тішимося і пишаємося тим, що на сьогодні бібліотека має можливість не тільки запропонувати книжки на будь-який смак, але також за нагоди і проводити покази цікавих та актуальних кінострічок.

Немає коментарів:

Дописати коментар