середу, 30 листопада 2022 р.

Майстер-клас «Новорічна майстерня» 🎄👦👧

Немає світла – не біда. Співробітники «Карітас-Київ», що входить до однієї з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі, запланували провести у бібліотеці ім. О. Довженка захід «Новорічна майстерня» для вихованців дитячого садка «Веселинка», однак проблеми з електроенергією, з якими зараз стикаються мешканці усієї нашої прекрасної країни, на жаль, внесли свої корективи. Однак навіть відсутність світла не завадила усім нам разом провести чудовий захід для дітлахів. Ми всі дружно перемістилися до будівлі садочка «Веселинка» і передноворічний майстер-клас відбувся, а це головне✊.
 
Співробітниці «Карітас-Київ» одразу ж налагодили контакт із дітлахами, провівши з ними знайомство у формі ігрової зарядки. Це була розмовна зарядка, під час якої кожна дитина називала своє ім’я і при цьому вигадувала якийсь рух, який усі повторювали.
Ну а далі малечі запропонували власними руками зробити ялинкові прикраси. Дітки з допомогою співробітниць благодійної організації, бібліотеки та, звісно, садочка «Веселинка» вирізали з паперу ялинки, дзвіночки та інші предмети, склеювали деталі й отримували ялинкові іграшки, які вони прикрашали на свій смак. Вийшло дуже гарно 🎀🙂.
 
Гадаємо, новорічна казка для діток, які взяли участь у сьогоднішньому майстер-класі, вже розпочалася 🎅.

Немає коментарів:

Дописати коментар