пʼятницю, 11 листопада 2022 р.

Бібліозахід до Дня української писемності та мови

У бібліотеці пройшов освітньо-розважальний захід для вихованців садочка «Веселинка» до Дня української писемності та мови за участі композитора і виконавця пісень Ігоря Якубовського.
 
Розпочали захід з екскурсії бібліотекою для наших юних гостей. Під час екскурсії бібліотекарі розповіли дітям про День української писемності та мови, коротко розповіли про історію виникнення  української писемності.
 
Далі пограли з дітьми у мовну гру, під час якої, граючи, малюки виконували різні цікаві завдання. Також пограли у гру «Неслухняні літери».
 
А далі перед дітьми виступав наш гість пан Якубовський. Разом з дітками співали пісню про маму та багато інших чудових українських пісень, трохи повчили скоромовки, потанцювали, розповідали вірші та, звісно, заспівали пісню про Україну.  
 
Під час зустрічі діти висловили свою непохитну впевненість у нашій перемозі та беззаперечну підтримку нашим героїчним збройним силам.
 
Наприкінці діти отримали у подарунок від бібліотекарів ручки із закликом писати ними та розвивати українську писемність.


Немає коментарів:

Дописати коментар