суботу, 28 вересня 2019 р.

Бібліотека = Мода 😎

26-го вересня у бібліотеці з питань мистецтв  ім. М. Бажана відбувалося неймовірне дійство – унікальне свято ерудованої краси та інтелектуальної моди. Всі бібліотеки Солом’янського району влаштували справжній модний показ креативного бібліотечного вбрання власного дизайну, виготовленого із вторинних матеріалів.
Ми хотіли показати, що бібліотекар – це не тільки скромна і серйозна тітонька в сірому строгому костюмчику та окулярах, бібліотекар сьогодення – це красива усміхнена й привітна жінка у модному одязі, і байдуже, скільки їй років, адже жінка має право бути прекрасною незалежно від віку та виду діяльності. Також нам би дуже хотілося, щоб усі побачили, що співробітники сучасних бібліотек також уміють розважатися :).

На конкурсі було представлено дуже багато ексклюзивних суконь та костюмів, які відповідали темі «БібліоСтиль». Солом’янські бібліотекарки в черговий раз довели, що вони майстрині на всі руки та ще й справжні красуні.
Бібліотека ім. О. Довженка з радістю може повідомити, що наша сукня була відзначена призовим місцем, а наша завідувачка Юлія Голубенко, котра і представляла нашу дизайнерську роботу на конкурсі, отримала звання «Королева Солом’янських бібліотек 2019»!
Наша бібліотека презентувала пишне вбрання у старовинному стилі. Це XIX століття – час, коли усі зачитувалися книжками. В ту епоху література була одним з основних способів проведення часу серед освічених людей. Ми обрали саме такий дизайн сукні, щоб нагадати сучасним людям про те, що, хоча ми й живемо у світі новітніх технологій та великих можливостей, читання книжок і зараз залишається актуальним, як і в позаминулому столітті, коли ні комп’ютерів, ні смартфонів ще не існувало.
Дякуємо організаторам цього чудового свята і членам журі, а також усім, хто завітав на цю прекрасну подію!

Немає коментарів:

Дописати коментар