понеділок, 23 вересня 2019 р.

Письменникам бібліотека завжди рада

Для бібліотеки завжди велика радість і честь проводити у своїх стінах зустрічі письменників із читачами. І от знову до нас завітав вже добре відомий нашим користувачам, справжній друг бібліотеки – письменник В’ячеслав Купрієнко, автор чудової і дуже доброї дитячої книжки «Мишасько і розгардіяш».
Цього разу письменник презентував книжку учням шостого класу школи №159. Попри те, що наші гості вже досить дорослі, вони з цікавістю слухали автора, разом із ним зачитували уривки із казки, сміялися та веселилися.
«Родзинкою» зустрічі вже традиційно стали пісні, написані В’ячеславом Купрієнко, та заспівані ним разом із дітьми під супровід гітари. А особливим сюрпризом стала прем’єра відеокліпу на пісню В’ячеслава «Першоклашка».
Ми щиро віримо у те, що такі заходи не тільки сприяють інтелектуальному та культурному розвитку наших юних користувачів, але і роблять їх добрішими, покращують їм настрій, а це так важливо у наші непрості часи :).

Ми дякуємо В. Купрієнко за прекрасну зустріч і з нетерпінням чекаємо на його нові книжки, які, сподіваємося, він презентуватиме і в нашій бібліотеці також!

Немає коментарів:

Дописати коментар