четвер, 30 листопада 2023 р.

“Подорож Україною та чарівний дракон” – дитяча книга, написана на фронті

Відбулася презентація першої дитячої книги в Україні, написаної на фронті після повномасштабного вторгнення. Книга називається «Подорож Україною та чарівний дракон», її автор, Макс ван Форсайд, є військовослужбовцем, справжнє ім’я якого – Андрій Максимчук.
 
Як зазначає автор, напередодні повномасштабного вторгнення його молодший син попросив тата написати книжку про драконів. Люблячий тато до прохання сина дослухався і почав писати книгу, вже перебуваючи на фронті – у Чорнобилі та на позиціях на Ізюмському напрямку.
 
Письменник-військовий запрошує читачів – і дітей, і дорослих також – за допомогою книги «вирушити разом з ним у подорож» місцями, які реально існують на території нашої прекрасної Батьківщини, а також «зустрітися» зі справжніми історичними постатями та деякими цікавими вигаданими персонажами. Книга неодмінно сподобається усім, хто прагне пригод і має багату уяву.
 
Ось що пише про книгу «Подорож Україною та чарівний дракон» сам Андрій Максимчук:
 
«Береш участь в подорожах у часі, до подій, що мали своє історичне місце, переплетених з магією уяви та слова. І ще дані сторінки познайомлять нас із драконом, заклинаннями, чарівним камінням, стародавніми картами та записами.»
 
Андрій Максимчук – військовослужбовець десантно-штурмових військ. Після початку повномасштабного вторгнення пішов на фронт. Письменник-військовий народився у селищі Чотирбоки на Хмельниччині.
 
Важливо зазначити, що усі кошти від продажу книги «Подорож Україною та чарівний дракон» перераховуються на потреби підрозділу розвідки Збройних Сил України.
 
Андрій каже, що він завжди шукав донати на потреби свого підрозділу, однак просто просити у людей фінансової підтримки не хотів, натомість вирішив дати людям якісний і цікавий продукт.

Немає коментарів:

Дописати коментар