пʼятниця, 27 вересня 2024 р.

Бібліотечний зоорелакс для дітей ‧˚꒰🐾꒱༘⋆

До бібліотеки естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва завітали вихованці франко-української школи та дитячого садочку «Rikiki»
👧🏻 👦. Діти прийшли на ознайомлювальну екскурсію бібліотекою 📚, а також щоб познайомитися з нашим бібліотечним улюбленцем і хоронителем книжок черепашкою Павлусиком 🐢. Та так пощастило, що саме цього дня до бібліотеки завітали також і собачки-читачки Мілка та Марта 🐶ྀི🐶, тож у дітей був справжній бібліотечний зоорелакс 🤗.
 
Та про все по черзі – перед тим, як діти потрапили до нашої чарівної зоокімнати, їм потрібно було повідгадувати загадки про тварин 💡. Потім ми провели для наших юних гостей екскурсію бібліотекою🤷‍♀️. Під час екскурсії читали казку про черепашку, розігравши її за ролями. А в читальній залі бібліотеки на дітей чекало цікаве завдання, пов’язане з назвами тварин. І зрештою на абонементі дітей зустрічали черепашка Павлусик і собачки-читачки ՞•ﻌ՞. До речі, ми спеціально для наших гостей підготували історію про нашого бібліотечного улюбленця – дітлахам було дуже цікаво дізнатися про нього більше 🙂.
 
На останок ми підготували для дітей творче завдання – майстер-клас «Зроби паперову черепашку власними руками» 🤲. У проведенні майстер-класу нам допомагала наша користувачка, подруга бібліотеки, волонтерка і майстриня Олександра. Тваринки, звісно, також допомагали діткам і розважали їх, даруючи море позитивних емоцій 🌞.

Немає коментарів:

Дописати коментар