понеділок, 16 вересня 2024 р.

День казок у бібліотеці 📖 🦄 🪄

У бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва відбувся дуже цікавий захід – зустріч української письменниці, поетеси, лауреатки літературних премій Лесі Пронь з вихованцями дитячих садочків № 687 та 383.
💡 🪶 👧🏻
 
Під час творчої зустрічі пані Леся читала малюкам уривки зі своїх численних книг – прекрасні казки, оповідання та вірші, а також презентувала свої нові книги. Оскільки письменниця читала твори дуже емоційно, театралізовано, дітлахи повністю занурилися в історії та були просто в захваті від цього дійства 🙂.
 
Ця зустріч була не тільки розважальною, але й пізнавальною – так, одна з книг Лесі Пронь, а саме «Країна бджіл», розповідає про країну Ураїну, в якій мешкають дуже працелюбні бджоли. Величезна любов бджіл до рідної землі допомогла їм здолати ворога, який хотів загарбати їхню територію, а самих бджіл перетворити на рабів . Казка розповідає дітям, що правда завжди перемагає кривду і дуже важливо у житті бути добрими, справедливими та сміливими. Після прочитання авторка обговорювала зміст з дітьми. Більше б таких казок! 😊👍
 
Сподіваємося, що у діток ще надовго залишиться приємне враження від зустрічі з Лесею Пронь, а також, що вони, як і герої казок письменниці, в майбутньому стануть добрими та мужніми людьми, які любитимуть свою рідну землю (❀❛ ֊ „).
 
Наприкінці зустрічі пані Леся подарувала бібліотеці свої книги з автографом, тож обов’язково заходьте до нас зі своїми малюками й беріть почитати ці чудові повчальні твори 𓍢ִ🀦.

Немає коментарів:

Дописати коментар