четвер, 18 травня 2023 р.

Шедеври світу (Онлайн-вікторина)

18
травня відзначається Міжнародний день музеїв. Це свято було створено з метою заохочення дослідження та збереження світової природної та культурної спадщини.
 
Музеї існують задля збереження історії. Прогулянка музеєм це ніби повернення в минуле, адже музей це найкраще місце для того, щоб уявити, як усе було тисячі років тому, а ще музей це місце обміну культурами – обміну, який позитивно впливає на сучасне суспільство.
 
Вивчаючи багату історію різних народів, рас і релігій, ми можемо краще зрозуміти інші культури та посилити взаємодію з ними.
 
У світі і досі існує багато таємниць, деякі з яких ми, можливо, так ніколи і не розгадаємо, однак завдяки музеям і зокрема артефактам, які в них  зберігаються, ми отримуємо шанс дізнатися про велику частину загадок людства. А спостерігаючи витвори образотворчого мистецтва, ми не тільки отримуємо естетичне задоволення, що важливо, але і збагачуємося як особистості та надихаємося на щось хороше.
 
До  Міжнародного дня музеїв ми підготували онлайн-вікторину, присвячену світовим шедеврам образотворчого мистецтва. Насолоджуйтеся та перевіряйте і збагачуйте свої знання.

Немає коментарів:

Дописати коментар