пʼятницю, 19 травня 2023 р.

Поетичний вечір у бібліотеці

Бібліотеки Солом’янки продовжують тримати культурний фронт і з великим задоволенням організовують і проводять зустрічі з талановитими і цікавими творчими особистостями. У День вишиванки у бібліотеці ім. О. Довженка відбулася творча зустріч з молодим і дуже талановитим українським поетом і письменником Олександром Козинцем.
 
Пан Олександр презентував нашим читачам одразу кілька своїх книг – це і збірки поезій, і роман, і оповідання. Одразу стало зрозуміло, що почитати хочеться все, тільки от дилема: з чого почати?:) Усі презентовані твори інтригують і захоплюють, а поезії надихають. 
Коротка довідка про нашого гостя
Олександр Козинець народився 1988 року на Полтавщині. Попри свій молодий вік вже є кандидатом педагогічних наук, доцентом УДУ ім. Михайла Драгоманова. Переможець численних літературних конкурсів. Автор низки книжок – поетичних збірок і прозових творів. Вірші Олександра Козинця читають далеко за межами України, адже їх перекладено англійською, болгарською, німецькою, польською мовами. 
 
Тішимося, що тепер фонд бібліотеки поповнився новими цікавенними книжками Олександра Козинця. Після зустрічі усі, хто були присутні на заході, поділилися з нами своїми враженнями – отримали безліч позитивних емоцій від спілкування з письменником і науковцем, ерудиція і різнобічний талант якого захоплюють.

Немає коментарів:

Дописати коментар