четвер, 2 березня 2023 р.

40000 книг українською мовою передано до майже 4000 пунктів незламності

З 15 березня минулого року Державний комітет телебачення і радіомовлення України спільно з Офісом Президента України й Міністерством культури та інформаційної політики України започаткували благодійну акцію «Українським дітям – українську книгу!». Мета акції – безкоштовне забезпечення дітей вимушених переселенців українськими підручниками, навчальними посібниками та художньою літературою.
 
Від початку акції минув майже рік і от вчора стало відомо, що завдяки цій ініціативі на цю мить до пунктів незламності було передано вже майже 40 тисяч примірників художньої літератури українською мовою, при чому не тільки для дітей, але і для дорослих. Про це у своєму Telegram каналі написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. Міністр зазначив, що «всі, хто приходитиме в такі сховища, окрім чаю та кави, матимуть змогу долучитися до української літератури».
 
Відомо, що заплановано доставити понад 50 тисяч примірників українських книг для 5 тисяч  «Пунктів незламності» у різних регіонах України. За словами міністра, загалом в межах акції було передано понад 600 тисяч примірників українських книг читачам в Україні й інших країнах світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар