вівторок, 28 лютого 2023 р.

Казкова зустріч у бібліотеці

До бібліотеки завітала
талановита казкарка, кандидатка філологічних наук, журналістка і перекладачка Лілія Гудзь, яка презентувала свою книжку «Від росинки до сніжинки». Презентацію відвідали вихованці та учні дитячого садочка №383, школи-садочка «Кияночка» та франко-українського закладу освіти «Rikiki».
 
Одразу хочеться відзначити надзвичайно цікаву подачу матеріалу письменницею – все було весело, активно й пізнавально.
На початку зустрічі пані Лілія влаштувала «казкову» вікторину, щоб перевірити, як добре дітки знають казки. За короткими підказками письменниці наші юні гості відгадували українські народні казки, а потім відгадували і казки народів світу за малюнками, пов’язаними з ними.
 
Крім того, між пані Лілею та дітками було цікаве спілкування, під час якого виявилося, що деякі з присутніх дітей мріють стати казкарем чи казкаркою, як і наша гостя.
 
Ну а далі пані Лілія читала дітям деякі зі своїх казок, які, власне, увійшли до книги «Від росинки до сніжинки», презентація якої усіх нас і зібрала разом. Обговорювали з дітьми важливі меседжі, які закладені у кожній казці письменниці.
 
На завершення дивилися повчальні мультики і дискутували щодо їхнього змісту. А на прощання пані Лілія подарувала діткам приємні і корисні подаруночки.
 
Зустріч була надзвичайно теплою, ми дуже чекатимемо на нові книжки Лілії Гудзь і сподіватимемося, що презентувати їх письменниця буде і у нашій бібліотеці також.

Немає коментарів:

Дописати коментар