вівторок, 14 лютого 2023 р.

Прекрасні історії кохання в літературі💕🕮

День закоханих… Сьогодні світ відзначає це чудове свято, яке
 нагадує усім нам про те, що хай би як важко нам не було, а кохати варто, адже кохання це те, заради чого хочеться жити, воно надає нам сил і наснаги боротися, вірити у те, що ми здатні пережити найважчі часи і зрештою бути щасливими. Кохайте, не соромтеся зізнаватися у своїх почуттях і надихайтеся красивими романтичними історіями з книжок. До вашої уваги добірка з п’яти книг про кохання, які не лишать вас байдужими.
 
1. «До зустрічі з тобою» Джоджо Мойєс
Луїза Кларк починає працювати доглядальницею багатія Вілла Трейнора, який прикутий до інвалідного візка. Роботодавець виявляється дуже примхливим і владним, але дівчина сповнена рішучості впоратися з непростою роботою. Несподівано Луїза дізнається, що Вілл планує закінчити своє життя за допомогою організації, яка пропонує людям з важкими формами інвалідності можливість померти, здійснивши асистоване самогубство. Героїня вирішує переконати Вілла, що життя варте того, щоб жити. Зрештою вони закохуються одне в одного…
 
2. «Записник» Ніколас Спаркс
У юних Ноа та Еллі був ідеальний бурхливий роман, однак на шляху до щастя стала родина та інші перешкоди, тож закохані змушені були розлучитися. Оповідь цієї красивої історії відбувається у двох часах – минулому та сьогоденні. Пройдіть разом з героями їхню карколомну подорож, сповнену багатьма прекрасними й сумними моментами – вам неодмінно сподобається.
 
3. «Провина зірок» Джон Грін
Відтоді як Хейзел поставили діагноз, вона знала, що її рак призведе до неминучої смерті. Але, пухлина розвивається не надто швидко і у дівчини ще є шанс пережити прекрасні моменти. Вона зустрічає Августа – хлопця, який також хворий на рак, і разом вони починають прекрасну і трагічну історію кохання.
 
4. «Покинь, якщо кохаєш» Коллін Гувер
Лілі стає єдиною жінкою, заради якої красень нейрохірург Райл готовий порушити своє правило «жодних серйозних стосунків». Райла, хоча він і дещо зарозумілий, можна назвати ідеальним чоловіком, а їхні з Лілі стосунки здаються занадто гарними, щоб бути справжніми. Та є проблема – Лілі ніяк не може припинити думати про свого колишнього, тож коли він знову з’являється в її житті, кохання Лілі та Райла опиняється під загрозою. Героїні потрібно вирішити, чого вона насправді хоче.
 
5. «Коефіцієнт поцілунку» Гелен Хоанг
Стелла – чудовий математик, яка всю свою молодість витратила на створення алгоритмів, завдяки яким можна передбачити будь-які дрібниці. Саме ці розрахунки допомогли дівчині стати заможною. Але Стеллі катастрофічно бракує досвіду в романтичних стосунках. Одного дня тридцятирічна самотня Стелла вирішує, що настав час опанувати науку любові. Її вчителем стає Майкл – красень зі служби ескорт-послуг. Він усе знає про найпотаємніші бажання жінок. Чиста логіка й жодних почуттів. Та кохання існує поза будь-якою логікою. І розв’язати це рівняння головним героям доведеться разом

Немає коментарів:

Дописати коментар