середу, 15 березня 2023 р.

Захисник «Азовсталі» презентував свою книгу під назвою «Маріуполь. Книга хоробрих»

Наші захисники це незламні та безстрашні воїни, які стоять на варті нашої свободи, за що ми їм безмежно вдячні. Але деякі захисники це ще і талановиті творчі люди – хтось із них чудово співає та грає на музичних інструментах, хтось пише картини, а хтось пише чудові книги. Наприклад, боєць «Азову» і захисник «Азовсталі» Руслан «Давід» має хист до письменництва і днями у Києві презентував свою книгу «Маріуполь. Книга хоробрих».

Про що книга
«Маріуполь. Книга хоробрих» – це книга спогадів. Коли завод «Азовсталь» уже був оточений ворогом, Руслан «Давід» гелікоптером прибув до Маріуполя на допомогу бійцям. Там він брав участь у міських боях, в одному з яких отримав важке поранення і як наслідок втратив ногу. У своїй книзі «Давид»  описує кровопролитні бої з росіянами, втрату товаришів, побут захисників Маріуполя, згадує бійців, які відзначилися у боях за місто – живих і полеглих.
 
«Це наша історія, і мій борг зробити так, щоб цих хоробрих та мужніх воїнів знали та памʼятали, їх подвиги назавжди залишаться в нашій історії, і я вірю, що у вашій памʼяті також» – Руслан «Давід»
 
Один із віршів збірки присвячений Денису «Редісу» Прокопенку – командиру «Азову». Руслан «Давід» вже передав «Редісу» примірник своєї збірки.

Немає коментарів:

Дописати коментар