неділю, 26 березня 2023 р.

Літературно-патріотична зустріч із письменником і військовим

Наша бібліотека з радістю організувала літературну зустріч для учнів школи №159 зі справжнім патріотом України, письменником, волонтером, педагогом, офіцером ТрО, автором-упорядником історико-біографічної збірки «Мова і нація» Сергієм Соколовим.
 
Під час зустрічі пан Сергій презентував свою книгу «Історія в моментах. Україна - Московія». Письменник розповів школярам про ключові питання, які він детально розглядав у своїй книзі, а саме «Що для тебе Україна?», «Хто ми – українці?», «Звідки ми походимо?», «Що таке українська національна ідея?». Відповіді на ці та інші важливі запитання, власне, наведені автором у книзі «Історія в моментах. Україна - Московія».
Дуже важливо проводити такі зустрічі з юним поколінням українців, адже саме вони вже за кілька років визначатимуть, якою буде Україна, тож наше завдання – якомога більше їм розповідати про нашу історію, в тому числі і про наших ворогів, прищеплювати їм любов до Батьківщини і повагу до тих, хто її боронить заради їхнього ж майбутнього. Саме тому таких зустрічей як ця має бути більше, і таких книг як книга Сергія Соколова теж має бути більше.
 
Поміж іншого письменник розповів школярам про свою волонтерську і благодійницьку діяльність та відповів на усі запитання, що виникли у дітей. А ще пан Сергій передав шкільній бібліотеці примірник своєї книги та подарував дітям класні закладки з QR-кодами для переходу на різні корисні ресурси в Інтернеті.
 
Чекатимемо на нові книги пана Сергія та на нові зустрічі з ним.

Немає коментарів:

Дописати коментар