понеділок, 17 лютого 2020 р.

Будьмо добрішими не тільки у День доброти 💓

“Доброта – це те, що може почути глухий та побачити сліпий”
Марк Твен

Цікаво, а ви чули про День спонтанного прояву доброти? Це міжнародне свято з недавніх пір відзначається щороку 17-го лютого. Його було засновано в США за ініціативою кількох благодійних організацій, та сьогодні це свято відзначається вже в багатьох країнах світу.

Поки що найвідомішим День спонтанного прояву доброти є у країнах Західної Європи та США, де з нагоди свята проводяться різні благодійні заходи, в яких зазвичай беруть участь публічні особи – відомі актори, суспільні й політичні діячі і т. д. В Україні це свято, на жаль, залишається маловідомим, тому проходить майже непомітно. Основна мета цього Дня дуже проста і полягає у безкорисливому прояві доброти до усіх оточуючих – і до людей, і до тварин. Радість тих, до кого ви виявили добре ставлення, принесе вам неймовірне задоволення та буде найкращою винагородою за доброту😊.

Проте, якщо людина очікує за свої добрі справи вдячності, це вже не вважається істинною добротою. Не варто робити щось добре, сподіваючись на похвалу і подяку. Добрі справи мають тішити вас самі по собі.

Зараз усі ми переживаємо непрості часи – стреси, купа різних проблем, відсутність часу і т.д., тому мало хто з нас нині здатен виявити небайдужість до когось, хто потрапив у скруту, потребує допомоги чи підтримки або просто доброго слова. Однак ми закликаємо вас все ж таки знаходити і хвилину часу, і сили (незважаючи на втому) і не проходити повз людину чи тварину, якій ви хоч якось можете допомогти.  Пропонуємо зробити прояв доброти нормою😍.

Немає коментарів:

Дописати коментар