суботу, 28 грудня 2019 р.

Світське життя по-бібліотечному 🎀

У Центральній районній бібліотеці ім. Ф.М. Достоєвського відбувся святково-підсумковий новорічний бал. На чудовому святі краси та інтелекту зібралися співробітники усіх бібліотек Солом’янки, а переможниця цьогорічного конкурсу на найкраще креативне бібліотечне вбрання власного дизайну, королева бібліотек Солом’янки, завідувачка Бібліотеки імені О. Довженка Юлія Голубенко👑, навіть приміряла на себе роль ведучої телевізійної програми «Світське життя» Катерини Осадчої. Деталі далі😊… 
Свято для бібліотекарів розпочиналося просто у холі – там гостей радісно зустрічали працівники бібліотеки ім. Ф.М. Достоєвського; далі кожен гість переходив до затишного куточка нашої Катерини Осадчої, тобто Юлії Голубенко😄, для світської бесіди у невимушеній атмосфері. Бібліотекарі з готовністю розповідали Юлії про бібліотечні події минулого року, про свої враження від того, що вже відбулося, та сподівання й побажання на наступний рік 2020.
Потім епіцентр свята перемістився до святкової зали, де, власне, і відбувалося все основне дійство. Королева бібліотек привітала гостей та підбила підсумки року, що минає. Далі слово було надано директору ЦБС Щербині Іванні Юріївні, яка також усіх привітала і відкрила конкурсну програму. Бібліотекарі обмінялися думками про те, якими вони б хотіли бачити бібліотеки 2025 року, разом помріяли та створили капсулу часу. В цілому святково-підсумковий вечір потішив усіх присутніх цікавими вікторинами, конкурсами, креативними завданнями, виступами та просто приємним спілкуванням з колегами🎊.
На останок хочемо сказати, що господарі та усі гості балу виглядали як справжні світські левиці та леви, і тим самим в черговий раз довели, що сучасні бібліотекарі це не просто ерудовані, скромні та дуже серйозні тітоньки. Бібліотекарі сьогодення – це елегантні, стильні та модні люди із посмішками на обличчі😃.

Сподіваємося, що наступний рік буде ще більш плідним та подарує нам ще більше гарних книжок, цікавих подій та заходів!🐀🎄

 
 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар