пʼятницю, 13 грудня 2019 р.

«Святкуємо разом!»: святкова соціальна акція Солом’янської РДА

Вже майже середина грудня і зовсім скоро ми почнемо готуватися до новорічно-різдвяних свят: купувати подарунки, листівки, прикрашати домівки і т. д. Це час, коли люди вітають одне одного, ходять у гості або проводять час разом із найближчими людьми вдома. Однак, на жаль, не у всіх є родичі, з якими можна розділити святковий настрій. Для самотніх людей ця пора може бути дуже сумною, та цього року для самотніх мешканців Солом’янського району все може змінитися на краще, адже Солом’янська РДА започатковує новорічно-різдвяну соціальну акцію «Святкуємо разом!», мета якої полягає у тому, щоб приділити увагу та привітати самотніх людей, котрі перебувають на обліку в Територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району м. Києва.
Будь-хто (і ми з вами також!) може долучитися до цієї ініціативи, просто написавши добрі слова на листівці чи намалювавши малюнок – кожен сам вирішує, яким чином подарувати часточку тепла та святкової атмосфери людині, в якої немає близьких родичів. Соціальні працівники та активна молодь нашого району допоможуть усім, хто бажає взяти участь в акції, передати свої вітання чи символічні подаруночки адресатам. Ми всі живемо поруч один з одним, бачимося на вулиці, в магазинах, на пошті чи в бібліотеці, але часто навіть не вітаємося. Прийшов час щось змінити, стати більш людяними, доброзичливими. Новорічні свята – це найкраща пора для того, щоб робити щось добре. Для вас написання листівки може бути такою дрібничкою, а для когось у ці свята це може стати справжнім маленьким дивом, тож не залишайтеся осторонь!

Свої новорічні вітання передавайте до новорічно-різдвяного штабу з 11-го листопада по 13-е грудня 2019 року за адресою: просп. Повітрофлотський, 41, каб. 423, 437. Контактна особа: Поліна Кушніренко – начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської РДА, конт. тел. (044) 2070989.

Немає коментарів:

Дописати коментар