четвер, 7 березня 2019 р.

Майстер-клас у бібліотеці: робимо подарунки до 8 березня своїми руками


Наближається світле свято весни – Міжнародний жіночий день. Для більшості українців та людей в усьому світі 8 березня – це свято весни, День матері, день, коли хлопчики та чоловіки просто роблять маленькі приємності для своїх мам, бабусь, сестричок, коханих жінок та доньок. От і маленькі користувачі бібліотеки вирішили привітати своїх близьких жінок та дівчат з 8 березня, зробивши для них подарунки своїми руками.
Будь-яка жінка, незалежно від віку, бажає гарно виглядати. Одна з головних окрас жінки – це її волосся, а для того, щоб волосся виглядало ще гарніше, ми часто використовуємо різні прикраси для нього. Саме тому ми запросили до бібліотеки майстриню, яка показала нашим користувачам, які чудові, а головне унікальні, аксесуари для волосся можна зробити самостійно.

Під час майстер-класу з виготовлення оригінальних резинок для волосся деякі діти вперше освоїли основи шиття, а деякі вдосконалили свої вміння. Наші гості уважно слідкували за всіма діями майстрині та старанно повторювали їх, бажаючи створити найкращу прикрасу у подарунок своїм близьким.

Результат заходу вважаємо відмінним: усі залишилися задоволені процесом та прикрасами, які було створено. Всі резинки для зачісок вийшли дуже красивими, але найголовніше, що їх було зроблено власноруч, а такі подарунки точно не залишать байдужими тих, хто їх отримає.
 Ми впевнені, що матусі, бабусі, сестрички та однокласниці наших користувачів будуть дуже раді одержати 8-го березня прикраси, зроблені їхніми рідними та друзями.




Усіх жінок та дівчат щиро вітаємо зі святом весни!

Немає коментарів:

Дописати коментар