пʼятницю, 15 грудня 2023 р.

Презентація книги Ярослава Карпця «Self-Harm/Самопошкодження»

Бібліотека естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва організувала для учнів гімназії НВК «Ерудит» творчу зустріч із письменником, журналістом і громадським діячем Ярославом Карпцем, який презентував свою нову книжку для підлітків «Self-Harm/Самопошкодження».
 
Під час написання своєї повісті, автор ставив перед собою важливу соціальну мету – розповісти читачам про так звані групи смерті та убезпечити підлітків від користування ними. На думку письменника, якщо ця книга врятує бодай одне життя, його місію буде виконано.
 
Зустріч була інтерактивною – розповівши про книгу, письменник запропонував дітям в ігровій формі поділитися своїм розумінням слова «самопошкодження»; розділившись на команди, гімназисти виявляли творчі здібності, малюючи ситуації, які можна віднести до «самопошкодження». Далі кожна команда представила свої роботи і впевнено висловила свої думки щодо цієї теми. Між письменником і дітьми розгорнулася цікава змістовна дискусія. Ця тема є надзвичайно важливою, тож дякуємо пану Ярославу за його книгу, за цю зустріч і за обговорення з дітьми важливих питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар