середу, 13 грудня 2023 р.

Новорічна іграшка своїми рученятами: майстер-клас у бібліотеці

Сезон зимових свят вже розпочато. У цей період особливо хочеться потішити наших дітей, подарувати їм гарний настрій, вселити віру в хороше, розважити і, звісно, зробити для них щось корисне. У бібліотеці естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва в
ідбувся майстер-клас «Новорічна іграшка своїми рученятами» – розгорнулася справжня майстерня, в якій діти разом з майстринею і бібліотекарями робили власними руками красиві новорічні прикраси на ялинку, а саме вермішелеві сніжинки. Веселі вермішельки у вигляді тваринок, літерок і мушель заповнили сніжинку-заготівку. Ідейним натхненником цього чудового майстер-класу стала наша користувачка, майстер на всі руки, мама двох чудових дітей, дружина військового, який зараз захищає країну від російської орди, пані Олександра.
 
Робити щось самостійно – це активність, яка неодмінно приносить задоволення. Особливо, якщо в результаті отримуєш щось гарне J. А ще під час роботи над своїми шедеврами дітки співали пісні – патріотичні й новорічні, тож у бібліотеці того дня панував піднесений настрій. Наприкінці майстер-класу діти отримали солодкі подарунки від бібліотекарів. Сподіваємося, що цей захід подарував нашим юним гостям позитивні емоції, адже це так важливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар