четвер, 7 грудня 2023 р.

Святкова квест-гра до Дня Святого Миколая у бібліотеці

У бібліотеці
естетичного виховання імені Олександра Довженка для дорослих ЦБС Солом'янського району м. Києва напередодні свята Миколая відбувся пізнавально-розважальний захід – квест-гра «Миколай уже в дорозі».
 
День Святого Миколая це одне з найулюбленіших свят усіх дітлахів не тільки в Україні, але і в інших країнах, адже це чудове свято не тільки означає приємні подаруночки й смаколики, це свято ще і вчить усіх нас бути добрішими, нагадує, що у житті є багато хорошого навіть у часи смути. Для того, щоб збагатити знання дітей про Святого Миколая і про традиції пов’язані з цим святом, щоб на прикладі Святого пояснити малечі, як це прекрасно бути добрими, милосердними та небайдужими до інших, та створити для дітей позитивну атмосферу й подарувати гарний настрій, бібліотека організувала різні цікаві та повчальні активності.
 
Приємно, що не тільки бібліотекарі розповідали юним гостям про Святого Миколая, діти й самі ділилися своїми знаннями, відповідаючи на запитання про героя цього Дня. А ще з допомогою бібліотекарів діти робили різні поробки, пов’язані з зимовими святами, брали участь у різноманітних конкурсах, відгадували загадки, малювали й танцювали. Наприкінці зустрічі на дітей чекали солодкі подаруночки від Миколайчика.
 
Дітки були дуже завзяті, з ентузіазмом брали участь у всіх активностях і залишилися дуже задоволені :)

Немає коментарів:

Дописати коментар